catering

Catering på Öland? Javisst! Det finns flera fördelar med att beställa catering från en etablerad restaurang. Du slipper att göra jobbet själv och kan förlita dig på att maten blir lyckad var gång! Våra kockar kommer att skräddarsy en meny för endast er och era gäster och när vi komponerar menyn tillsammans skapar vi magi. Vi fokuserar på att skapa med hjälp av säsongens råvaror och försöker alltid att leverera en smakupplevelse utöver det vanliga. 

Öland är ett av Sveriges vackraste ställe och självklart måste även maten hålla samma mått. Att erbjuda både en vacker och smakrik mat är för oss en självklarhet och likaså erbjuder i en förstklassig cateringfirma där inga krav är för stora! Avnjut en frestande måltid tillsammans med dina nära och kära och få en smak av säsongens härligheter!

Vi på restaurang Nica erbjuder catering till alla tillfällen, har du hittat platsen för festen, konferensen eller jubileet och vill ha hjälp med maten? Då ordnar vi med glädje allt från bufféer till kompletta menyer. Våra kockar har lång erfarenhet av att laga mat till såväl mindre sammankomster som stora sällskap. Det kan handla om allt från klubbmöten till festmåltider. Oavsett tillställning så kommer ni inte att bli besvikna av den upplevelsen som vi levererar genom vår cateringfirma! 

Vill du, så ordnar vi förstås även glas, porslin, dukning, servispersonal och transport. Allt för att du ska känna att kvällen eller dagen helt och hållet kan ägnas åt gästerna och att ha trevligt. 

Letar du efter den bästa cateringfirma på Öland? Hör då av dig så tar vi tillsammans fram ett attraktivt förslag som både ni och era gäster kommer älska.

Kontakta oss