Svårt att bestämma er för vilken restaurang ni ska välja på Öland? Ingen fara – vi gör valet åt er! Kom in till oss på restaurant Nica och få en dag/kväll som ni sent kommer glömma. 

Mitt i Färjestadens hamn på Öland hittar du nyöppnade Nica restaurant. Här kan du njuta av utsikten över Kalmarsund tillsammans med en generös brunch, en fräsch middag eller något gott i glaset med fokus på Italien och den svenskägda vingården Terreno. 

Även om miljön är en upplevelse i sig själv är det inte det enda som Öland har att erbjuda! Hos oss på restaurant Nica kommer ni även kommer få möjligheten att uppleva en fantastisk matkultur av alla dess slag. Vi på Nica restaurant använder oss av våra fantastiska, lokala råvaror och komponerar menyn utifrån säsongens varor för att optimera smakupplevelsen hos våra gäster. 

Med erfarna kockar i köket skapar vi en smakupplevelse som vi uppmanar alla till att få uppleva någon gång. Vi har allt från hamburgare på vårt eget Nica-vis till en traditionell ostbricka. När ni ändå är här, varför inte spana in vår exklusiva meny där ni även utöver de kulinariska vinsorterna finner ett stort utbud av våra öl-sorter? Våra kunniga servitriser kan tipsa om vilken dryck som passar bäst till just den maträtt som ni bestämmer er för och vi garanterar att ni går mätta och belåtna från vår restaurang. 

”På Nica restaurant hittar du både den perfekta sommarkrogen och en restaurang som lockar även under resten av året. Här hittar du nutida rätter med influenser från hela världen – i kombination med Ölands fantastiska råvaror”

Vi driver även kaj4 hotel, för långväga gäster eller för grannar sugna på en paus i vardagen. 

nica pub